Özellikle Malkara ilçesinin kuzeyi ile yüksek kesimlerinde kar yağışı yoğun şekilde etkisini göstermeye başladı. Yollar beyaz örtüyle kaplanırken, kar kalınlığı ise 5 santimetreyi buldu.



Tekirdağ - Malkara ve Keşan yolunda hazır kıta bulunan karayolları ekipleri, kar küreme çalışmaları yapıyor. İlçe merkezinde ise hissedilen hava sıcaklığı sıfırın altında -4 derece civarında seyrediyor.

Yol kenarında servis bekleyen bir işçi, kar yağışının sevindirici olduğunu ve özlemle bekledikleri kar yağışına kavuştuklarını belirtti. (İHA)

[old_news_related_template title="Balkanlar'dan gelen kar yağışı Edirne'den giriş yaptı" desc="Balkanlar'dan gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine giren Edirne'de kar yağışı başladı. Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısı olan Kapıkule'de ise kar kalınlığı 4 santimetreye ulaştı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/26/iecrop/kapikule-iha_16_9_1611696348.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/balkanlardan-gelen-kar-yagisi-edirneden-giris-yapti-6230043/"]