İYİ Parti Genel Başkanı Akşener ziyaret için bulunduğu Rize'de bir kaç noktada bazı provokatif eylemlerle karşı karşıya kaldı.

Olayların ardından sosyal medya hesabından destek mesajı paylaşan Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, “Siyasetçi her yerde halkla buluşma ve fikrini ilan etme hakkına sahiptir. Sayın Meral Akşener'e, Rize İkizdere ziyaretinde yapılan saldırı siyaset kurumuna yapılmıştır. Misafirperverliğe yakışmayan bu çirkin davranışı kınıyor, Meral Hanım'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.



BABACAN DA AÇIKLAMA YAPTI

Sosyal medya hesabından destek mesajı paylaşan DEVA Partisi lideri Babacan, “Sayın Meral Akşener’e Rize’de gerçekleştirilen saldırıyı kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.



[old_news_related_template title="Meral Akşener'in İkizdere ziyaretinde gerginlik...." desc="İYİ Parti lideri Akşener, Rize'nin İkizdere ilçesinde esnaf ziyareti yaptığı sırada, bir grubun tepkisi ile karşılaştı. Akşener'in yanına yaklaşan bir kişi, 'PKK ile işbirliği yapan CHP ile neden birliktesiniz? Açıklama yapar mısınız?' dedi. Akşener ise, 'Yapmıyoruz kardeşim. Ezan saati iftira ediyorsunuz. Ayıp be ayıp! Sizi Allah'a havale ediyorum' diyerek sert tepki gösterdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/20/iecrop/detay-kopya-12_16_9_1621510234.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/meral-aksenerin-ikizdere-ziyaretinde-gerginlik-6441357/"]

[old_news_related_template title="Akşener'den Erdoğan'a: Onun için çay topluyorum" desc="İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Rize ziyaretinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Netanyahu benzetmesinden dolayı kendisine dava açmasına atıfta bulanarak, “Helal paraya ihtiyaç duyduğunda bana mahkeme açıyor. Onun için çay topluyorum” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/20/iecrop/detay-kopya-14_16_9_1621513996.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/aksenerden-erdogana-dava-yaniti-6441496/"]