Antalya'da polis, geçen yıl 19 Ekim günü arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek evden ayrıldıktan sonra kendisinden uzun süre haber alınamayan 1 çocuk annesi Mervenur Polat'ın, Muratpaşa ilçesindeki bir evin çatısında dün folyoya sarılı cesedini buldu.

Polat'ın cesedi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili 5 kişinin ifadesine başvurulduğu ortaya çıktı. Polis, Mervenur Polat'ın öldürüldüğü konusunda hiçbir bulguya rastlanmadığını belirtti.

Sabah saatlerinde yakınları ile Adli Tıp Kurumu morguna gelen ağabey Kenan Polat, kız kardeşinin cenazesini teşhis etti. Gözyaşlarına boğulan Polat, yakınları tarafından sakinleştirildi. (DHA)

[old_news_related_template title="Bir kadın cinayeti daha! Sırtından vurarak öldürdü" desc="Denizli’nin Çal ilçesinde yaklaşık 5 ay önce boşandığı kocası ile birlikte yaşayan kadın, evinin önünde tartıştıkları sırada eşi tarafından av tüfeği ile vuruldu. İddiaya göre, kadının ve adamın uyuşturucu kullandığı belirtildi. Tüfeği yanına alarak kaçan şüpheli, jandarma ve polis ekipleri tarafından arama çalışması başlatıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/06/iecrop/kadin-cinayet-iiha_16_9_1615058423.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/bir-kadin-cinayeti-daha-sirtindan-vurarak-oldurdu-6299680/"]