Hatay'ın Dörtyol ilçe kaymakamı Ali Murat Kayhan'ın sosyal medyada dolaşıma sokulan videoları tepkiye neden oldu.

FAZLA YOLCU ALINMASINA KIZIP HAKARET ETTİ 

Edinilen bilgiye göre yolcu minibüslerinde, olması gerekenden fazla yolcu çıkmasına sinirlenen kaymakam Kayhan, karşısındakilere hakaretvari kelimeler kullandı.

Dolmuş yetkilileri ve güvenlik birimlerinin olduğu kalabalığa karşı; "Bu çakallara niye böyle yapıyorsunuz? Nerede lan buranın sorumlusu? Terbiyesiz herifler sizi" gibi ifadeler kullanan Kayhan'a Hatay'dan tepkiler yükseldi.

Dolmuş sürücüsüne ve güvenlik birimlerine bu tür ifadeler sarf eden Kayhan'ın ayrıca "Ben gösteririm bundan sonra görürsünüz. Bir kişi olsa bile men edeceksiniz" dediği duyuluyor.

"MİLLETVEKİLİ GİBİ HAVA ATIYORSUN, HADDİNİ BİLECEKSİN" 

Kayhan'ın bir diğer videoda da tartıştığı dolmuş sürücüsünün üzerine yürüyerek; "Terbiyesizlik yapma. Terbiyesiz adam gelmiş bana akıl veriyor bilmem ne yapıyor. Sana mı sordum ben? Ne yaptın lan, indir elini. Sana ne, ben bilmiyor muyum? Gelmiş buraya milletvekili gibi hava atıyorsun" gibi ifadeler kullandığı duyuluyor.

Dolmuş sürücüsü, "Yaşınıza ve makamınıza hürmetim, saygım sonsuz. Terbiyesizlik yapmak istemem" diye karşılık veriyor. "Sus" diyerek yanıt veren Kayhan'ın, "Haddini bileceksin, kenarda duracaksın" ifadesini kullandıktan sonra arkasını dönüp gittiği görülüyor. Sürücü ise "Peki, özür dilerim" diye karşılık veriyor.

[old_news_related_template title="Kaymakam isyan etti: Normalleşmeyi rüyamızda görürüz" desc="Vaka oranıyla orta riskli iller arasında yer alan Kastamonu'nun Tosya ilçesinin kaymakamı Deniz Pişkin, sosyal medya hesabından isyan etti. 3 Mart'ta vaka sayısının ilçede sıfır olduğunu belirten Pişkin, '13 Mart'ta vaka sayımız 52. Eğer kontrolü kaybedersek normalleşmeyi de rüyamızda görürüz, net' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/14/iecrop/kastamonu-tosya-foto-sozcu_16_9_1615700473.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/kaymakam-isyan-etti-normallesmeyi-ruyamizda-goruruz-6312841/"]

[old_news_related_template title="Çay içen eczacılara ceza yazdıran kaymakam, AKP organizasyonlarını görmemiş!" desc="Zonguldak'ta corona virüsüyle mücadele denetimlerinde, çay molası veren üç eczacıya maske-mesafe cezası kestiren Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nun AKP organizasyonlarına hoşgörüsü göz yaşarttı! İsmail Çorumluoğlu'nun; AKP’lilerin ilçe binasındaki doğum günü partilerine, toplu halde kandil simidi dağıtmalarına, ziyaretlerine göz yumduğu ortaya çıktı. Çorumluoğlu, AKP’den Manisa milletvekili aday adayı da olmuş ancak listeye alınmamıştı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/07/iecrop/aw193682_01_16_9_1615110708.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/cay-icen-eczacilara-ceza-yazdiran-kaymakam-akp-organizasyonlarini-gormemis-6300398/"]