CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Aksaray'daki programını Saratlı beldesini ziyaret ederek noktaladı.

Burada belde halkına seslenen Kılıçdaroğlu, hiç ayrım yapmayacaklarını belirterek şunları söyledi:

* Hiçbir ayrım yapmayacağız. Bu topraklarda yaşayan bu havayı teneffüs eden bütün insanlarımızı kucaklayacağız.

* Herkesin derdiyle dert sahibi olacağız; ama çözümünü de üreteceğiz. Güzel Türkiye'yi ayağa kaldıracağız.

* Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. Ülkemiz güzel, insanlarımız güzel.

* Önümüze seçim sandığı gelecek. Bu ülkeye huzuru, refahı getireceğiz. Hep istiyorum. Her evde bereket olsun, huzur olsun. Komşularla iyi ilişkiler olsun, mahallede, kentte, Türkiye'de huzur olsun. Kavga olmasın, bereket olsun.

* Çok güzel topraklarımız var. Çalışkan insanlarımız var. Ama yanlış siyasetçiler var. O yanlış siyasetçileri siyaset arenasından alıp bir köşeye bırakacağız inşallah.

* Bunu yaptığımız zaman göreceksiniz; Hakkari'de de bahar olacak, Rize'de de bahar olacak. Muğla'da da bahar olacak, Aksaray'da da bahar olacak.

* Her yere bahar olacak, her yere bahar gelecek. Her yerde bereket olacak. Güzel bir Türkiye'de hep beraber huzur içinde yaşayacağız. DHA

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a seslendi: Sen inat edeceğine..." desc="CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’a seslendi. CHP lideri, “Senin inadın dolayısıyla esnaf bugün kan ağlıyor. Sen oturuyorsun, partinin kongrelerini yapıyorsun. Sosyal mesafe sıfır, lebaleb dolu. Esnafa gelince 'Aman ha covid gelir' Kimin yüzünden? Bir inat yüzünden. Sen inat edip Kanal İstanbul'u yapacağına inat edip işsizlere, esnafa çare olsana” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/25/iecrop/kilicdaroglu-foto-sozcu_16_9_1614261077.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/kilicdaroglu-erdogana-seslendi-sen-inat-edecegine-6281447/"]