Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada CHP lideri Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “Enerjide Avrupa ne âlemde, dünya ne âlemde görmüyor musun? Adamlar şu anda benzin bulamıyor benzin. Bunları görmüyor musun? Amerika başta olmak üzere, Almanya'sı, İngiltere'si şu anda akaryakıtta âdeta müflis durumda" ifadelerini kullanmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın bu sözlerine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Twitter hesabından bir paylaşım yapan Kılıçdaroğlu, "Erdoğan 'Enerjide Avrupa ne alemde, dünya ne alemde, görmüyor musunuz?' diye feryat ederek halkı neye hazırlıyorsun? Ağzındaki baklayı çıkar, kara kışta yaşanacak enerji kıtlığının yolunu mu yapıyorsun? Yine neyi yönetmeyi beceremedin?" ifadelerini kullandı.

AKŞENER DE YANIT VERMİŞTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Erdoğan'ın muhalefete seslenerek söylediği, “Ülkenin yönetimine talip olduklarını söylemekten vazgeçmelerinin kendileri için daha iyi olacağını da hatırlatmak istiyoruz” sözlerine de sosyal medya hesabından tepki göstermişti.

Akşener, “Yok artık Sayın Erdoğan, ‘Böyle bir şey dememiştir’ dedim, ama maalesef bunu da demişsin. Çıkıp böyle abuk sabuk konuşuyorsun, sonra da ciddiye almayınca alınıyorsun. Seni acilen ciddiyete davet ediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

[old_news_related_template title="Meral Akşener: Yok artık Erdoğan! Seni acilen ciddiyete davet ediyorum" desc="İYİ Parti lideri Meral Akşener, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'a verdiği yanıtta, 'Yok artık Sayın Erdoğan. 'Böyle bir şey dememiştir' dedim, ama maalesef bunu da demişsin. Seni acilen ciddiyete davet ediyorum' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/07/iecrop/aksener-depo-1_16_9_1633625596.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/meral-aksener-yok-artik-erdogan-seni-acilen-ciddiyete-davet-ediyorum-6693375/"]