CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini taklit eden öğrencilere soruşturma açmasına dair bir paylaşımda bulundu.
Kılıçdaroğlu'nun paylaşımının tamamı şu şekilde:

* Erdoğan, TikTok’ta taklidini yapan gencecik öğrencilere soruşturma başlatmış şürekan. Dün de sen, Boğaziçi öğrencilerine “terörist” dedin. Bu ülkenin evlatlarını rahat bırak.

* Kimse senin saldırgan tavırlarını, racon keser havalarını çekmek zorunda değil. Sen vicdanını yitirmiş olabilirsin ama dokundurtmayız bu ülkenin evlatlarına.

* İşsiz bırak, terörist de! Yurtsuz bırak, terörist de! Kayyum ata başlarına, terörist de. Espri yapana soruşturma başlat. Sahi bu gençlerin hayatını kim terörize ediyor?





[old_news_related_template title="Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a jet yanıt: Sağlık raporu almalıdır, hem de hemen!" desc="Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Biz yeni anayasa diyoruz, birileri de çıkıyor 'Gerekirse ilk 4 maddeyi de değiştiririz' diyerek hemen PKK güdümündeki siyasi yapıya göz kırpmaya çalışıyor' sözlerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sert yanıt verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/06/iecrop/detay-kopya-5_16_9_1633518586.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/kemal-kilicdaroglundan-erdogana-jet-yanit-saglik-raporu-almalidir-hem-de-hemen-6690598/"]