Olay, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Akgül Y., köpeğini dolaştırdığı esnada köpeğine motosiklet çarptı. Köpeğinin eve koştuğunu gören kadın ise yola fırlayarak motosiklet sürücüsünü yakaladı.



Adamın ikna çabası işe yaramazken Akgül Y., eline geçirdiği sopayla sürücüyü darp etti. Motosiklet sürücüsü çareyi kaçmakta buldu. Yaşanan olay başka bir mahalle sakini tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi.



Öte yandan Akgül Y. geçen yıl da mahalle sakinleri ile kavga ettikten sonra, kapısının önündeki doğalgaz borusunu keserek, elindeki sigara ile mahalleyi havaya uçurmakla tehdit etmişti. Daha sonra ise gürültü yaptığı gerekçesiyle kendisini polise şikayet eden komşusunun kapısına tırpanla dayanmıştı. (İHA)

[old_news_related_template title="Çıkardığı olaylarla gündem olan kadına dava" desc="Kahramanmaraş'ta polise olan tepkisi ve çıkardığı olaylarla gündeme gelen Gülcan Ç. (28) hakkında, çay bahçesinde garsonların kafasına kül tablası fırlattığı olayla ilgili 6 yıl 10 ay hapis cezası istemiyle dava açıldı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/14/iecrop/kahramanmaras-gulcan-olay-foto-dha_16_9_1610621617.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/cikardigi-olaylarla-gundem-olan-kadina-dava-6211127/"]