Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı  Ortahisar Beldesinin AKP’li Belediye Başkanı Mustafa Ateş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada corona virüse yakalandığını duyurdu.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Vatandaşları maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyaran Ateş, “Maalesef dün yapılan Covid-19 testim pozitif çıkmıştır. Genel durumum iyi ancak bir süreliğine telefonla da olsa görüşemeyeceğiz. Geçmiş olsun dilekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyiniz. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına mutlaka uyalım” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan AKP’li Belediye Balkanı Mustafa Ateş’in geçtiğimiz günlerde binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen AKP’nin 7’inci Olağan Büyük Kongresi’ne katıldığı ortaya çıktı. Kongreye ilişkin fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Ateş, "Ortahisar Burada Reisinin Yanında. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 7. Olağan Büyük Kongremiz, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun” notunu düştü.

[old_news_related_template title="AKP kongresine katılmıştı! AKP'li vekil coronaya yakalandı" desc="Geçtiğimiz günlerde yapılan AKP kongresine katılan Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, corona virüsüne yakalandığını duyurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/28/iecrop/akpli_16_9_1616961857.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/akp-kongresine-katilmisti-akpli-vekil-coronaya-yakalandi-6340670/"]

[old_news_related_template title="AKP'den 'Büyük Lebaleb Kongresi'" desc="Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın corona virüsü salgınına rağmen 'lebaleb' ve 'tıklım tıklım' diye övdüğü AKP kongrelerinde zirve! AKP 7. Olağan Kongresi'nin yapıldığı Ankara Spor Salonu hınca hınç doldu. Ne tribünlerde ne de salonda tüm sosyal mesafe kuralları hiçe sayıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/24/iecrop/kongre1_16_9_1616571395.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/akpnin-olagan-lebaleb-buyuk-kongresi-6332037/"]