İlçenin Kahramanlar mahallesindeki okul bahçesinde dün öğle saatlerinde bir düğün eğlencesi düzenlendi. Eğlenceye katılan ve emekli öğretmen olduğu öğrenilen D.A.U. belinden çıkardığı silahla havaya ateş etmeye başladı.

Silahtan çıkan kurşunlardan biri saniyeler sonra hemen önde okul sıralarında oturarak düğünü izlemekte olan İdris Şahin'e isabet etti. Şahin acı içinde boynunu tutarak kendini yere bıraktı. Olay sonrası bir anda büyük panik yaşanırken, o anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Yaralanan şahıs ambulansla önce Sürmene Devlet Hastanesi'ne ardından da Trabzon'daki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şah damarını sıyıran kurşun nedeniyle Şahin'in tedavisinin sürdüğü öğrenilirken, olayla ilgili D.A.U. güvenlik güçlerine teslim oldu. İdris Şahin'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olayla ilgili inceleme sürüyor. (İHA)

[old_news_related_template title="Düğünde maganda kurşunu can aldı" desc="Giresun’un Piraziz ilçesinde düğünde havaya ateş açan şahsın silahından çıkan kurşunun isabet etmesiyle yaralanan kadın hayatını kaybetti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/10/iecrop/maganda-foto-iha_16_9_1633861354.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/dugunde-maganda-kursunu-can-aldi-6698496/"]

[old_news_related_template title="Bu da maganda damat" desc="İstanbul Esenyurt'ta gelin alma merasiminden sonra eve gelen damat, çevredeki vatandaşlara aldırmadan havaya ateş açtı. Olayda şans eseri kimse yaralanmazken maganda damadın havaya ateş açtığı o anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/04/iecrop/maganda-foto-iha_16_9_1633330422.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/bu-da-maganda-damat-2-6686110/"]