Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, canlı yayın platformu Twitch'te Pelin Baynazoğlu'nun (Pqueen) yayınına katıldı. Ortalama canlı izlenme sayısı 300 bini aşan yayın, izlenme rekoru kırdı.

Canlı yayından elde edilen 20 bin TL'yi aşkın gelir Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı 'Yeşilin Başkenti' projesine bağışlanacak.

Yavaş, "Sevgili Pelin'e ve Twitch yayınımızı izleyerek canlı yayın rekoru kırmamıza vesile olan, Yeşilin Başkenti projemize destekte bulunan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Ankara'mızı sizin fikirleriniz ışığında yönetmeyi ve daima sizleri dinlemeyi sürdüreceğim. İyi ki varsınız" dedi.

Mansur Yavaş, geçtiğimiz günlerde Z kuşağı diye tabir edilen gençlerin ağırlıklı olarak kullandığı Tiktok ve Twitch platformlarına katıldığını duyurmuştu.

[old_news_related_template title="Mansur Yavaş Twitch'e katıldığını açıkladı: Artık ben de buradayım" desc="Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından 'Selam chat' notuyla bir video paylaşarak Twitch kanalı açtığını duyurdu. Yavaş, 'Artık ben de burada, Twitch'deyim. Buradayım. Çünkü geleceğimize ışık tutan gençlerimizin fikirlerini ve düşüncelerini önemsiyorum' dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/14/iecrop/mansur-yavas-depo-1_16_9_1615057138_16_9_1615738127.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/mansur-yavas-twitche-katildigini-acikladi-artik-ben-de-buradayim-6313878/"]

[old_news_related_template title="Mansur Yavaş: Hiçbir kadının korunma ihtiyacı duymadığı bir kent için çalışıyoruz" desc="8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla iki farklı tanıtım filmi yayınlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 'Ayağınıza takılan ayrımcılığın, ayağınıza takılan cinsiyetçiliğin, ayağınıza takılan şiddetin farkındayız. Baktığınız hedefe, gösterdiğiniz kararlılığa, sahip olduğunuz güce güç katmak için buradayız. Mücadelenizin yanındayız. Hiçbir kadının korunma ihtiyacı duymadığı bir kent için çalışıyor, eşit ve adil yarınlara sizlerle el ele ulaşabileceğimize inanıyoruz' mesajını verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/07/iecrop/ankara-sozcu-1_16_9_1615141155.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/mansur-yavas-hicbir-kadinin-korunma-ihtiyaci-duymadigi-bir-kent-icin-calisiyoruz-6301124/"]