Marmaray, bugün öğle saatlerinde Sirkeci İstasyonu yakınlarında arıza sonucu trende elektrikler kesildi.

Tren içerisinde dakikalarca mahsur kalan yolcular, kapıların açılmasıyla birlikte rayların üzerinde yürüyerek istasyona ulaştı.

SEFERLERDE AKSAMALAR OLDU

Arıza giderilene kadar seferlerde aksamalar oldu. Marmaray istasyonlarında yoğunluk oluştu. Yolcuların rayların üzerinde yürüyerek istasyona gitmesi cep telefonu kameralarına yansıdı. Arızanın giderilmesinin ardından seferler normale döndü.

İBB'DEN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

İBB Sözcüsü Murat Ongun ise metrolarda ‘M’ simgesinin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından ‘U’ olarak değiştirilmesine göndermede bulunarak, “U’nun işlettiği Marmaray’da bugün sorun oldu diye birileri gibi mutlu olacak değiliz. Raylı sistemler hassas işletmelerdir, arızalar söz konusu olabilir. Harf polemiği yerine, İstanbul’a hizmette ortak çalışmayı ve kaliteli hizmeti artırmayı hedefliyoruz. Kazanan İstanbul olsun” mesajı paylaştı.

 

[old_news_related_template title="Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan Marmaray açıklaması" desc="Marmaray'dan geçerken perona sürttüğü iddia edilen yük treniyle ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 'Demiryoluna kapak düşmesi, istasyon ve peronlarda hasar oluşması söz konusu olmamıştır' denildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/27/iecrop/marmaray-2_16_9_1630102198.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/ulastirma-ve-altyapi-bakanligindan-marmaray-aciklamasi-6617685/"]