Ayasofya Camii'nin eski baş imamı, İslam hukuku profesörü Mehmet Boynukalın, Twitter'da tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Paylaşımın ardından Twitter hesabını bir süre kapatan Boynukalın, yeniden açtı.

Boynukalın, sabah saatlerinde yeniden açtığı Twitter hesabında şu mesajı paylaştı:

* Bize edilen kötü söz, küfür ve hakaretlere karşı misliyle karşılık verme hakkımızı kullandık, evet affedici olup görmezden gelseydik daha iyi olurdu, ama biz de insanız, onca hakarete dayanamadık, Allah bizleri affetsin ve bizlere sabır versin.



[old_news_related_template title="Mehmet Boynukalın: Vergilerinizden bana düşen hisseden hepinize kaliteli pamuk aldım" desc="Sosyal medya paylaşımları nedeniyle yoğun eleştirilere maruz kalan ve Ayasofya baş imamlığı görevinden ayrılan Mehmet Boynukalın, bu kez 'Merak etmeyin ey güruh, haram ettiğiniz vergilerinizden bana düşen hisseden hepinize kaliteli pamuk aldım, artık helal edersiniz, ne yapayım' paylaşımlarıyla tepki çekti. Boynukalın, paylaşım yaptığı sosyal medya hesabını önce kilitledi, sonra tamamen sildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/30/iecrop/mehmet-boynukalin-sozcu-1_16_9_1619805287.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/mehmet-boynukalin-vergilerinizden-bana-dusen-hisseden-hepinize-kaliteli-pamuk-aldim-6405797/"]