Geçtiğimiz günlerde TBMM'den geçen ve Irak ve Suriye'deki TSK varlığını iki yıl daha uzatan tezkere, Memleket Partisi'nin evet oyu vermesi nedeniyle Batman il Başkanı Adnan Yaşar istifa etti.

"ASKERLERİMİZİN SURİYE'DE ÖLMESİNİ İSTEMİYORUZ"

Sosyal medya hesabından istifasını duyuran Memleket Partisi il başkanı Adnan Yaşar, "Memleket Partisinin Türkiye topraklarına yabancı asker konuşlandırdığı tezkereye evet demesi ve Akp’nin peşine takılmasını kabul etmiyor, askerlerimizin Suriye’de ölmesini istemiyoruz. Bu vesileyle Akp zihniyeti ile yıllarca mücadele eden biri olarak, Memleket Partisi Batman İl başkanlığından istifa etmiş bulunmaktayım" ifadelerini kullandı.

[old_news_related_template title="Muharrem İnce: Ya hırsızlar ya beceriksizler iş başındadır" desc="Memleketin zor günlerden geçtiğini buna rağmen asla umutsuz olmadığını vurgulayan Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, “Her şeyi vermiş Allah bize. Ama sadece iki örnek vereceğim size: kayısı ve fındık. Dünya kuru kayısı üretiminin yüzde 70’ini Malatya yapıyor. Fındığın yüzde 65’ini Türkiye üretiyor. Bir ürünün yüzde 70’i senin elindeyse, o ürünü üretenler yoksul olamaz, olmamalı. Oluyorsa ya beceriksizler iş başındadır ya hırsızlar iş başındadır” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/06/iecrop/ince-dha1_18066103_16_9_1636227061.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/muharrem-ince-ya-hirsizlar-ya-beceriksizler-is-basindadir-6754110/"]