AKP Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ile Hamdi Uçar, Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı’nda düzenledikleri istişare toplantısının ardından Ormanlı beldesine geçti.

Ormanlı Belediye Binası'nda Belediye Başkanı Bayram Başol tarafından karşılanan vekiller, partililer ile bir araya gelerek bölge sorunları ve talepler konusunda bilgi alışverişinde bulundu.

AKP'Lİ VEKİLLERDEN TEBRİK

MHP’den istifa eden Ormanlı Belediye Meclis Üyesi Abdullah Cebeci, belediye binasındaki tören ile AKP’ye geçti. AKP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Av. Saffet Bozkurt ile Cebeci’nin imzaları atması sonrası AKP Zonguldak milletvekilleri Türkmen, Çolakoğlu ve Uçar tarafından tebrik edildi.

AKP vekiller daha sonra, partilerinin belde başkanlığını ziyaret etti. Esnaf ile sohbet eden milletvekilleri, selden zarar gören bölgeleri inceledi. İHA

[old_news_related_template title="AKP'den istifa edip Gelecek Partisi'ne geçti! Rozeti Davutoğlu taktı" desc="Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde AKP Belediye Meclis üyesi Celal Yavuz ve Demokrat Parti Meclis üyesi Ali Alkan, Gelecek Partisi'ne katıldı. Gelecek Partisi'ne geçen iki ismin parti rozetlerini Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu taktı. 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri’nde bağımsız olarak Karaman Sarıveliler Belediye Başkanı seçilen Halil Kulak da Gelecek Partisi'ne katılmıştı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/23/iecrop/istifa-1_16_9_1627063620.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/akpden-istifa-edip-gelecek-partisine-gecti-rozeti-davutoglu-takti-6553400/"]