Yangın, 16.30 sıralarında Boğaziçi Mahallesi 2203 sokak üzerinde bulunan iki katlı bir evin üst katında meydana geldi.

Henüz belirlenemeyen sebepten çıkan yangında ilk müdahaleyi alevleri gören mahalle sakinleri yaptı. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.



Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kısa sürede söndürdü.

MİNİK BULUT HAYATINI KAYBETTİ

Bu esnada evde yalnız olduğu öğrenilen 4 yaşındaki Bulut Gürgür'ün dumandan etkilendiği bildirilirken, sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede küçük çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi.

Bulut Gürgür'ün cansız bedeni olay yerine gelen savcının yaptığı incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

AİLE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Öte yandan, yangın esnasında evde olmadığı öne sürülen Bulut Gürgür'ün ailesi, küçük çocuktan gelen acı haber üzerine sinir krizi geçirdi.

Yangın dolayısıyla daire kullanılamaz hale gelirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İHA

[old_news_related_template title="Kahreden görüntü! Minik kız annesinin ölümünü görmesin diye..." desc="Aydın’da eski sevgilisi tarafından 4 el ateş edilerek öldürülen hastane çalışanı Necla Demirbaş için sağlık ekipleri seferber oldu ama Necla kurtarılamadı. Çevredeki vatandaşlar henüz 5 yaşında olan küçük kızın annesi Necla Demirbaş’ın ölümüne şahit olmaması için kucaklarına alıp uzaklaştırdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/27/iecrop/kahreden-iha31_17477019_16_9_1616858338.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/kahreden-goruntu-minik-kiz-annesinin-olumunu-gormesin-diye-6338610/"]

[old_news_related_template title="Minik Duru, ölüme göz göre gitmiş" desc="Oyun parkındaki oyuncak helikopterde elektrik akımına kapılarak yaşamını yitiren 5 yaşındaki Duru Tan'ın ölümü ile ilgili davada sanık olarak dinlenen iş sağlığı ve güvenliği uzmanı, olaydan önce işyerine gittiğini, oyuncakların bakımının yapılması gerektiği yönünde tutanak tuttuğunu ve iş yerine tebliği ettiğini söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/22/iecrop/duru-tan-mersin-foto-iha_16_9_1616399684.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/minik-duru-olume-goz-gore-gitmis-6328219/"]