İlçe binasının açılışı için Manavgat’a gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Antalya ve ilçelerinden gelen partililer tarafından karşılandı. Açılış kurdelesini kesmeden önce partililere hitaben bir konuşma yapan İnce, Antalya’nın Türkiye’nin en farklı kentlerinden bir tanesi olduğunu belirterek, şunları söyledi:

- Türkiye’nin bir ülkeye bakabilecek kadar verimli kentlerinden bir tanesi de Antalya’dır. Tarımın ve turizmin başkenti. İşte böyle bir kentin ilçesinde ne cumhur ne millet diyen, vatandaşına üçüncü bir seçeneği sunan Millet Partisinin ilçe başkanlığını açmanın gururunu yaşıyoruz. Türkiye’de hem iktidar hem muhalefet insanları kandırıyor. Birisi başkanlık sistemi derken diğeri güçlendirilmiş parlamenter sistem diyor.



YÜREKLERİ VARSA GELSİNLER

- Dünya siyaset literatüründe bunların ikisi de yok. Eğer Türkiye’yi demokratikleştirmek istiyorsak bunun yolu bunun yolu siyasi partiler yasasını değiştirmekten geçmektedir. Genel başkanları diktatör olmaktan çıkarmadan parlamentoya ve ülkeye demokrasi gelmez. Eğer bu iktidar ve muhalefet gerçekten demokrasi istiyorsa siyasi partiler kanunundan yola çıkalım. Yürekleri varsa gelsinler.

Açılışın yapılmasının ardından esnaf ziyaretine başlayan İnce, yanına gelen İMKB Anadolu Lisesi öğrencisi Orhan Acar'ın makine mühendisi olmak istediğini söylemesi üzerine, bunun yolunun fizikten geçtiğini söyledi. İnce, öğrenci Orhan Acar'la birlikte kaldırıma oturup fizik sorusu çözdü.

İL BİNASININ AÇILIŞINI YAPTI  

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Antalya'da il başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi. Tahılpazarı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde yer alan il binasının açılışına İl Başkanı Hüseyin Baraner, ilçe başkanları ve çok sayıda kişi katıldı.

İl başkanlığı binasının açılışında konuşan İnce, "Biz bugün 4 ay içerisinde kurultayını yapmış, önümüzdeki seçimde seçime girmeye hak kazanmış bir partiyiz. Çok kısa süre içerisinde müthiş bir şekilde büyüyeceğiz. Herkes bunu görecek ve buna tanıklık edecek. Bugün Manavgat ve Serik ilçe başkanlıklarını açtık. Şimdi de il başkanlığımızı açtık. Yarın Korkuteli, Elmalı ilçe başkanlıklarını açacağız. Durmak yok. Her hafta bir ile gideceğiz. Türkiye'de adım basmadığımız il, ayak basmadığımız ilçe kalmayacak. Her bir yere tek tek gideceğiz" dedi.

Açılışa katılan partilileri, 1 hafta içinde Antalya'da yaşayanları partiye üye yapmaya davet eden Muharrem İnce, 1 haftada en az bin üye yapılmasını istedi. Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, konuşmasının ardından açılış kurdelesini keserek, il başkanlığını gezdi. DHA