Samsun'un Atakum ilçesinde 17 Aralık'ta evinden ayrılan ve ailesinin 24 Aralık'ta polise kayıp başvurusu yaptığı 2 çocuk annesi Arzu Aygün'ün cesedi Terme ilçesi Gökçeağaç mevkisinde sahil yolundaki ormanlık alanda çuval içinde çürümüş halde bulunmuştu.

Arzu Aygün için Köybucağı Mahallesi'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Yüzlerce kişinin katıldığı cenazede duygusal anlar yaşandı. Aygün, cenaze namazının ardından Köybucağı Mahalle Mezarlığı'na defnedildi.

Cenazeye Terme Belediye Bakanı Ali Kılıç, baba Seyfullah Aygün, anne Semine Aygün, kardeşi Murat Aygün ile Arzu Aygün'ün 15 yaşındaki kızı ve 13 yaşındaki oğlu, siyasi partilerin temsilcileri, akrabaları ve çok sayıda vatandaş katıldı. (İHA)


[old_news_related_template title="Vahşet! Arzu Aygün cinayetinde tanıklar konuştu..." desc="Samsun'da 42 gündür kayıp olan 35 yaşındaki kadının cesedi çuval içinde naylona sarılmış ve çürümüş halde ormanlık alanda bulundu. Cinayet öncesinde Arzu Aygün ile katilinin kavgasına tanık olanların açıklamaları dikkat çekti. Tanıklar katil Muharrem Coşkun'u sivil polis sandıklarını söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/28/iecrop/ceset-iha_16_9_1611792416.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/vahset-cesedi-cuval-icine-ormanlik-alanda-bulundu-6231855/"]