Afyonkarahisar’ın Erenler Mahallesi’nde ikamet eden Freya isimli sosyal medya kullanıcısı kadın, dün akşam saatlerinde 2 kişi tarafından ölümle tehdit edildiğini belirterek sosyal medya hesabından yardım istedi.

SİLAH SESLERİ DUYULDU

Genç kadının sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde “Arkadaşlar şu anda evimin önünde iki kişi beni ölümle tehdit ediyor” dediği sırada dışardan 3 silah sesi duyuluyor. Silah seslerinin ardından genç kadın gözyaşları içerisinde “Ne olur yardım edin. Afyon’dayım Erenler Mahallesi’ndeyim. Kapımın önünde bekçi ve polis var. Onlara da mukavemet ediyorlar. Ne olur yardım edin” ifadelerini kullanıyor.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA 

Konuyla ilgili Afyonkarahisar Valiliği’nden bu sabah yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Sosyal medyada yaptığı paylaşım ile tehdit edildiğini söyleyerek yardım isteyen bayan vatandaşımıza Emniyet Güçlerimiz Erenler Karakolunun da bölgede olması sayesinde anında ulaşmış ve olaya müdahale etmiştir. Olaya karışan 2 şahıs gözaltına alınmış ve gerekli adli işlemler hemen başlatılmıştır.”

TUTUKLANDILAR

Emre K. ve İhsan K.nin adliyedeki işlemleri tamamlandı. 2 şüpheli çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza hakimliğince görevli memura mukavemet suçlamasıyla tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

[old_news_related_template title="'Sonun Özgecan gibi olacak' diye tehdit etti, gözaltına alındı" desc="Azerbaycan uyruklu S.B, sosyal medya üzerinden canlı yayında Hacer isimli kadını ölümle tehdit ederek sonunun Özgecan Aslan gibi olacağını ifade etti. Şüpheli Fatih'te yakalanarak gözaltına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/14/iecrop/d705515c-d7bf-4597-ba52-e6d4e5e291c7_16_9_1613305124.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/sonun-ozgecan-gibi-olacak-diye-tehdit-etti-gozaltina-alindi-6259648/"]