Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Aydınlıkevler Mahallesi Tanyeri Sokak’ta dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda bir süredir birlikte olduğu iddia edilen 23 yaşındaki Bensu Narlı’nın evine gelen 32 yaşındaki Serhat Kantaş’ın kapıyı açtırdıktan sonra tabanca ile ateş ederek öldürdüğü Bensu Narlı’nın ölümü ilçede büyük üzüntü yarattı.

ÖZÜR DİLEME BAHANESİYLE KAPIYI AÇMAYA İKNA ETMİŞ

Olaydan sonra kaçarken polislerin Milas-Söke karayolunda yakaladığı ve gözaltına alarak Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürdüğü Kantaş’ın ilk ifadesinde barışmak ve özür dilemek için geldiği evin kapısında, kapıyı açmayan Narlı ile bir süre tartıştığı, ardından özür dileme bahanesiyle kapıyı açmasını sağladığı iddia edildi.



Bensu Narlı’nın kendisine hakaret ve küfür ederek evden kovmak istemesi nedeni ile tartışma çıktığını ve kendini kaybederek cinayeti işlediğini belirttiği iddia edildi.

Narlı’nın arkadaşları ise kendisinden ayrılmak isteyen Kantaş tarafından sık sık şiddete maruz kaldığı bu yüzden Kantaş’tan uzaklaşmak istediği belirtildi.



ANNENİN FERYADI YÜREK YAKTI: SARI PAPATYAMI BENDEN ALMAYIN

Bensu Narlı'nın  cenazesi, otopsinin ardından yakınlarınca teslim alındı. Narlı'nın cenazesi ilk olarak Milas'ın Güllük Mahallesi'ndeki baba ocağının önüne getirildi. Anne Sevilay Narlı  ile baba Servet Narlı, kızlarının cenazesini gözyaşları içinde karşıladı.

Üzerine yazma ve seccade serilen kızının tabuta sarılan anne Sevilay Narlı, "Yavrumu almayın benden. Böyle toprağa mı verecektim? Sarı papatyamı benden almayın, beni de onunla götürün. Bu acıya yürek mi dayanır? Allah'ım bana sabırlar ver, ben nasıl böyle bir acıya dayanırım?' diye feryat etti. (DHA)

[old_news_related_template title="Bir kadın cinayeti daha! Tabancayla vurularak katledildi" desc="Muğla’nın Milas ilçesinde bir kadın, erkek arkadaşı olduğu iddia edilen kişi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/12/iecrop/milas-sozcu-1_16_9_1615581581.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/bir-kadin-cinayeti-daha-tabancayla-vurularak-katledildi-6310914/"]