Saadet Partisi “Kepenkleri kaldırmadan ekonomi kalkınmaz!” sloganıyla 3 Haziran'da “Esnaf Kongresi” düzenleyecek. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek kongrede esnafın sorunlarının, esnafın kendisinden dinleneceği ve bu sorunlara ilişkin ortak çözüm yolları geliştirileceği açıklandı.

Esnaf Kongresi’nin; Türkiye’nin dört bir yanından, farklı iş kollarından esnafın katılımına açık olacağı ve partinin sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlanacağı ifade edildi.

Saadet Partisi sosyal medya hesaplarından yayınladığı duyuru videosunda pandemi kurallarına uyulmaksızın düzenlenen iktidar kongrelerinden karelere ve aynı dönemde kapatılan kepenk görüntülerine yer verdi.

[old_news_related_template title="Esnaf dert yandı: Çocuklarımın geleceğine çok üzülüyorum" desc="Burdur'da esnaf ziyaretinde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir esnaf 'Üzülüyoruz şu an halimize. Çocuklarımın geleceğine çok üzülüyorum. Son haddeye geldi. Yazık yani, doğmamış torunlarımız bile şu an borç altında' diyerek dert yandı. Kılıçdaroğlu ise 'Onların geleceğini de hep birlikte kurtaracağız inşallah. Türkiye bu yükü daha fazla çekemez' şeklinde yanıt verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/27/iecrop/kilicdaroglu-sozcu-1_16_9_1622135846.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/esnaf-dert-yandi-cocuklarimin-gelecegine-cok-uzuluyorum-6454572/"]

[old_news_related_template title="Ekonomik krize isyan eden esnaf dükkanındaki sandalyeleri yaktı" desc="Antalya’nın Elmalı ilçesinde Çorbacı Yavuz isimli dükkanın sahibi, pandemi yasaklarına ve ekonomik krize isyan ederek yolun ortasına yığdığı sandalyeleri yaktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/26/iecrop/esnaf_16_9_1622051936.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/ekonomik-krize-isyan-eden-esnaf-dukkanindaki-sandalyeleri-yakti-6452500/"]