Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yeni haftaya dair hava durumu tahminleri yayınlandı. Tahminlere göre geçtiğimiz hafta yurdu etkileyen yağışlı ve serin hava önümüzdeki hafta geri dönecek. Bugün İstanbul'da 30 dereceye yaklaşacak olan hava sıcaklıkları hafta ortasında 19 dereceye kadar düşecek. Yurdun kuzey ve iç kesimlerinin büyük kısmında yağış görülecek.



YAZDAN KALMA PAZAR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurdun kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Artvin'in kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıkları bugün 2 ila 5 derece artış yaşayacak.

[old_news_related_template title="Meteoroloji'den korkutan haritalar.... 'Acil durum' uyarısı" desc="Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün Ağustos Ayı Kuraklık Analiz raporları yayımlandı. Meteorolojik kuraklık durumunu gösteren haritalarda, Ege Bölgesi'nin tamamı, Marmara'nın İstanbul dahil büyük kısmı, İç Anadolu, Akdeniz ve Doğu Anadolu'da da bazı bölgeler için 'acil durum' uyarısının da bulunduğu, 'şiddetli kurak' ağustos ayı yaşandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/23/iecrop/detay-kopya-6_16_9_1632401963.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/meteorolojiden-korkutan-haritalar-acil-durum-uyarisi-6665933/"]