Gölova ilçesi Çataklı köyü yakınlarında, bugün saat 10.00 sıralarında henüz sürücüleri belirlenemeyen hafif ticari araç ile otomobil, kafa kafaya çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin yaptığı kontrollerde, araçlarda bulunan 3'ü çocuk 9 kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralanan 2 kişi ise ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Kazada ölenlerin isimleri şu şekilde; Rabia Görünüş (28), Özgür Görünüş (31), Ali Görünüş (1), Burak Efe Dündar (10), Gökmen Dündar (36), Hamza Çelik (62), Edanur Çelik (20), Necla Dündar (40) ve Hasan Çelik (75).

Foto: İHA / Görünüş çiftinden geriye ise düğünde çekilmiş fotoğrafları kaldı.


MEMLEKETE TATİLE GİDİYORLARDI

Kazada hayatını kaybeden Özgür, Rabia ve Ali Baran Görünüş’ün Van’ın Bahçesaray ilçesi nüfusuna kayıtlı oldukları öğrenildi. İstanbul’da sağlık görevlisi olarak çalışan ve tatil için memleketleri Bahçesaray’a gelmek üzere yola çıkan Özgür ve Rabia çiftiyle birlikte 1 yaşındaki çocukları Ali Baran’ın memleketlerinde toprağa verileceği belirtildi. Rabia Görünüş’ün 6 aylık hamide olduğu öğrenildi.
(DHA-İHA)