Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen Ortaköy Sahili'ndeki kalabalık dikkat çekti.

Kumpirciler sokağında turistler ve bazı Türk vatandaşları kumpir yerken, güzel havayı fırsat bilenler sahilde bol bol fotoğraf çekildi.

Kimisi markete çıktığını, kimisi ise köpeğini gezdirmek için sahile geldiğini belirtti.



"KAYINVALİDEMİ GEZDİRİYORUM"

Kayınvalidesi ile Ortaköy Sahili'nde dolaşan Azime Göncü, "Hava almaya çıktık ne yapalım. Güneşi görünce duramadık. Kayınvalidem yanımda. Onu gezdireyim dedim. Yasaklar korkutuyor tabi ama 17.00'ye kadar çıkabiliyoruz. Yakınım zaten hemen yan tarafta oturuyorum" dedi.

"KÖPEK GEZDİRİYORUZ"

Eşi ve çocuğuyla köpek gezdirmek için sahile gelen Nurgül Ahenk ise şöyle konuştu:

* Duramadık evde. Karlı da bir hafta oldu ama genellikle kısıtlamalar bir sıktığı için herkes aynı durumda.

* Biz markete diye değil çocuk gezdiren ve köpek gezdirenler olarak çıktık.  Yasaklar korkutuyor ben de COVID geçirdim. Ama evlerde de durulmuyor.

* Mecbur çıkıyoruz. Bütün hafta olunca hafta sonu hava almak istiyor insan. DHA



[old_news_related_template title="Eski Belediye Başkanı Kocadon ve ailesi corona virüse yakalandı" desc="Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan eski Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, eşi ve iki kızı ile birlikte corona virüsüne yakalandı. Evlerinde ailecek karantinada olduklarını belirten Kocadon “Önce küçük kızım ve eşim virüse yakalandı, sonra büyük kızım ile ben, şimdi tedavi sürecimiz devam ediyor. Herkes çok dikkatli olsun bu işin şakası yok” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/20/iecrop/kocadon-foto-sozcu_16_9_1613827515.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/eski-belediye-baskani-kocadon-ve-ailesi-corona-viruse-yakalandi-6271443/"]