Gazetenin internet sitesinde yer alan habere Orhan Uğuroğlu arabasına bineceği sırada arkadan gelen üç kişilik bir grubun saldırısına uğradı. Saldırganların 34 plakalı bir otomobille geldiği belirtildi. Aracı Uğuroğlu'nun üzerine süren saldırganların, bir partiden geldiklerini ve partileriyle uğraşmamasını Uğuroğlu'na söyledikleri öğrenildi. Emniyet'te ifade veren gazetecinin sağlığının iyi durumda olduğu öğrenildi.

3 KİŞİ YAKALANDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden olaya ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi:

* 15.01.2021 günü saat 14.00 sıralarında Yeniçağ gazetesi yazarı Mehmet Orhan Uğuroğlu ikametinin önünde fiziki saldırıya uğramıştır. Ekiplerimizce yapılan çalışmalar neticesinde saldırıyı gerçekleştiren şahıslardan 3’ü yakalanarak gözaltına alınmıştır. Firari 1 şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam etmekle birlikte konuyla ilgili tahkikat çok yönlü olarak sürdürülmektedir.



Daha önce Yavuz Selim Demirağ, Murat İde ve o dönem Yeniçağ'da yazan Korkusuz yazarı Ahmet Takan da geçmiş yıllarda saldırıya uğramışlardı.

[old_news_related_template title="Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı'na evinin önünde saldırı" desc="Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a evinin önünde silahlı ve sopalı saldırı düzenlendi. Saldırıda yaralanan Özdağ hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 5 kişi oldukları öğrenilen saldırganlar ise olay yerinden kaçtı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/15/iecrop/ozdag_16_9_1610707365.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/gelecek-partisi-genel-baskan-yardimcisina-evinin-onunde-saldiri-6212516/"]