Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğleden sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi evinde ziyaret etti.

Görüşmede Cumhur İttifakı'nın 2021'deki yol haritasının konuşulacağı kulislerde dillendiriliyor.  İki lider en son 30 Aralık 2020'de Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülleri töreni öncesi Saray'da yüz yüze görüşmüştü. Erdoğan, Bahçeli'nin evine ise geçen yıl ağustos ayında, Cumhurbaşkanlığı forsunu kullanmadan sivil araçla gitmişti.

Erdoğan, Bahçeli görüşmesi 1 saat 10 dakika sürdü. Erdoğan, Bahçeli'nin evinden ayrıldı. Bahçeli Erdoğan'ı aracına kadar uğurladı. (İHA-DHA)

 

[old_news_related_template title="Erdoğan'dan askıda ekmek çıkışı: Ya böyle bir şey var mı Türkiye'de" desc="Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli'nin başlattığı askıda ekmek kampanyasıyla ilgili olarak şunları söyledi: Bırakın Allah'ınızı severseniz ya... Ya böyle bir şey var mı Türkiye'de ya... Yani bugün evine ekmek götüremeyen biri var mı Türkiye'de ya... İnanıyor musunuz bunlara?" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/10/28/iecrop/erdogan_16_9_1603887091.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/son-dakika-erdogandan-askida-ekmek-cikisi-ya-boyle-bir-sey-var-mi-turkiyede-6101785/"]