Sosyal medya platformu YouTube’ta paylaştığı videoda, Türk Bayrağı’nı yırtıp, Atatürk’ün ve vahşice katledilen Özgecan Aslan’ın fotoğraflarıyla dalga geçip, çirkin ifadeler kullandıktan sonra Atatürk fotoğrafını yakarak hakaret eden ve başka bir videoda, 3 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz ettiğini söyleyen A.Ş.'nin paylaşımları, Twitter’da büyük tepki almıştı.

Twitter’da açılan "Sapık A.Tutuklansın" hashtag’inden sonra ise şahıs gözaltına alınmıştı.

HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Şüpheli A.Ş., emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa ifade vermek üzere Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

Savcılık, şüpheli A.Ş.’nin akıl sağlığının yerinde olup olmadığına dair rapor alınması için Bakırköy Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edilmesine karar verdi.

AKLİ DENGESİ YERİNDE ÇIKTI

Hastanede, yaptıklarının bilincinde olduğuna dair rapor gelmesi üzerine şüpheli A.Ş. yeniden adliyeye getirildi.

TUTUKLANDI

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan şüpheli A.Ş., 'Devletin egemenlik alametlerini alenen aşağılama' ve 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"FENOMEN OLMAK İÇİN YAPTIM"

Şüphelinin hakimlikteki ifadesinde, “Fenomen olmak için yaptım” dediği öğrenildi.

[old_news_related_template title="Türk Bayrağı, Atatürk ve Özgecan Aslan hakkında sapıkça paylaşımlar yapan şüpheli yakalandı" desc="Sosyal medyada yaptığı paylaşımda, 2015’te vahşice katledilen Özgecan Aslan’la ilgili çirkin paylaşımlarda bulunan, Türk Bayrağı'nı yırtan, 3 yaşında bir kız çocuğuna tecavüz ettiğini söyleyen ve Atatürk fotoğrafıyla dalga geçen 17 yaşındaki A.Ş. gözaltına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/05/iecrop/sapik_16_9_1617612161.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/turk-bayragi-ataturk-ve-ozgecan-aslan-hakkinda-sapikca-paylasimlar-yapan-supheli-yakalandi-6354764/"]