Muratpaşa ilçesi Güllük Caddesi üzerinde, vatandaşların cep telefonuna yansıyan görüntüde, bir şahsın önce ticari taksi içerisinde bulunan kadınla tartıştığı görülüyor. Şahıs daha sonra ticari taksi sürücüsü ile tartışmaya başlıyor.

Yaşanan tartışma sonrasında şahıs, belinden çıkardığı tabanca ile ticari taksi sürücüsünün üzerine 4 el kurşun sıkıyor. Aldığı kurşun darbeleriyle yaralanan ticari taksi sürücüsü ise şahsın dikkatini dağıtmak için yolda bulduğu dubayı üzerine doğru atıyor. Dikkati dağılan şahıs, ateş ederek olay yerinden uzaklaşıyor.

Ayağından yaralanan taksi sürücüsü ise hastaneye kaldırıldı. Dehşet anlarını görüntüleyen vatandaşların ise, “polisi ara polisi ara” demesi görüntülere yansıdı.

Foto: İHA


MERMİLERDEN BİRİ MANAVDAKİ KARPUZU VURDU

Olayın önünde gerçekleştiği marketin sahibi ise sabah dükkanını açınca büyük şaşkınlık yaşadı. Market sahibi Fettah Yıldız, olayı sosyal medyadan izlediğini belirterek,  "Sabah gelip dükkanımı açtık, hemen polisle geldi. Bir karpuzumuz yere düşmüş kırılmış. Biz yere düşüp kırılmış zannettik. Halbuki mermi isabet etmiş. İzlediğim görüntüde bir taksi bizim dükkanın önünde yolun ortasına duruyor. İçinde bir bayan ve taksi şoförü var. Bir başka kişi taksi şoförüne silah sıkıyor, sürücü de bizim dubamızı üzerine atıyor. Değişik bir olay. Biz geldiğimizde duba yerindeydi. Attıktan sonra geri yerine dubayı koymuşlar sanırım. Ama bir karpuzumuz telef oldu” dedi. (İHA)