Taksim Sıraselviler'de cumartesi gecesi saat 03.00 sıralarında yaşanan olaya ait görüntülerde, bir kadın, eğlence mekanı görevlilerince saçından sürüklenerek dışarıya çıkarılmış, dışarıda da tekme ve tokat atılarak darp edilmişti.

Olaya müdahale etmek isteyen diğer bir kadın da yine görevlilerin şiddetine maruz kalmıştı. SÖZCÜ'nün yayınladığı görüntülerin ardından emniyetten yapılan açıklamada Kazakistan uyruklu kadının güvenlik görevlisinin orta yüzük parmağını ısırarak kopardığı gerekçesiyle tutuklandığı bildirilmişti.

PARMAĞI ISIRARAK KOPARDI 

Eğlence mekanının kamera kayıtlarına yansıyan görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde mekanın kapısından içeri alınmayan kadınların görevlilerle tartışması sonrası tekme tokat dövülüp dışarı çıkarılmaya çalışıldığı yansıdı.

Kavga sırada kaydedilen güvenlik kamerası görüntülerinde parmağı ısırılarak koparılan güvenlik görevlisinin parmağını aradığı anlarda yer aldı. Görevlinin parmağının kopması üzerine kadınlara uygulanan şiddetin dozunun da arttığı görüntülerde yer aldı.

[old_news_related_template title="Güvenlik görevlisinin parmağını ısırarak koparmış" desc="Taksim Sıraselviler'de bir gece kulübü önünde darp edilen kadının, güvenlik görevlisinin parmağını ısırarak kopardığı gerekçesiyle tutuklandığı ortaya çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/12/iecrop/taksim-kavaga-foto-sozcu_16_9_1626100253.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/guvenlik-gorevlisinin-parmagini-isirarak-koparmis-6535444/"]

[old_news_related_template title="İstanbul'da akılalmaz görüntüler... Saçından sürükleyip, tekme tokat dövdüler..." desc="Taksim Sıraselviler'de bir gece kulübünden saçlarından sürüklenerek dışarıya çıkarılan bir kadın, cadde ortasında, herkesin gözü önünde tekme tokat dövüldü. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/12/iecrop/detay-kopya-5_16_9_1626079049.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/istanbulda-akilalmaz-goruntuler-sacindan-surukledi-tekme-tokat-dovduler-6534757/"]