Seyhan ilçesi Sümer Mahallesinde yaşayan ve bir süre önce cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenilen Sefa Kürçe, evine gittiği babası Cabbar Kürçe ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Sefa Kürçe, bıçakla saldırdığı babasının boğazını kesti. Cabbar Kürçe kanlar içerisinde yere yığılırken, sesi duyan komşuları durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Cabbar Kürçenin hayatını kaybettiği belirlendi. Katil zanlısı Sefa Kürçe ise olay yerine gelen Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim oldu.

Bu sırada Cabbar Kürçenin yakınları gözyaşı döküp, sinir krizi geçirdi. Cabbar Kürçenin cansız bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, Sefa Kürçe ise emniyete götürüldü. (İHA)


[old_news_related_template title="Türkiye'yi sarsan lojman cinayeti" desc="SHP İzmir Milletvekili Erol Güngör’ün oğlu Mustafa Güngör cinayete kurban gitti. Zaman aşımı süresi geçen hafta dolduğu için dava düştü. Güngör'ün ailesi, Anayasa Mahkemesi'ne, 'Devlet özür dilesin' başvurusu yaptı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/12/iecrop/ankara-5_16_9_1636755178.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/turkiyeyi-sarsan-lojman-cinayeti-6766025/"]