AKP kongrelerinde gündeme gelen 'lebaleb' manzaraların bir benzeri de Hatay’da yaşandı.

11 Şubat'ta gerçekleştirilen Hatay İl Gençlik Kolları 6. Olağan kongresinde partililerin kapalı mekanda bir araya geldiği, pandemi kurallarına dikkat etmediği, şarkılar söylediği, davullar eşliğinde birbirlerini omuzlarına alarak oyun oynadığı anlar yaşandı.

Gençlik kolları kongresinde AKP Defne Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özyurt, partililer tarafından omuzlara alındı, kongre bir düğün havasında kutlandı. Sosyal mesafenin hiçe sayıldığı görüntülerde birçok kişinin maske takmadığı da görüldü.

Milletvekilleri, il başkanı, belediye başkanları ve partililerin kongrede sosyal mesafeye dikkat etmeden oturduğu görüntülere yansıdı. Görüntüler, sosyal medyada paylaşılmasıyla büyük tepki topladı.

CORONAYA YAKALANMIŞTI

Omuzlardaki görüntüsüyle dikkat çeken AKP Defne Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Özyurt, kasım ayının sonlarında Covid-19'a yakaklanması ve ilerleyen günlerde hastalığı atlatmasıyla da gündeme gelmişti.

[old_news_related_template title="Bakan Koca'dan AKP kongreleriyle ilgili açıklama" desc="Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, düzenlediği toplantıda 'AK Parti kongrelerinde partililere ücretsiz PCR testi, kamu hastanelerinde yapıldığı gibi iddialar var, doğru mudur?' sorusuna yanıt verdi. Koca, 'Kamu kurumlarımızda hekim sorumluluğunda semptomu olan kişiye hekim talebiyle PCR testi yapılır. Özel bir durum söz konusu değil' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/25/iecrop/izmir-depo-1_16_9_1614275000.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/son-dakika-bakan-kocadan-akp-kongreleriyle-ilgili-aciklama-6281839/"]