New York’taki Times Meydanı’nda FETÖ terör örgütü mensupları tarafından verildiği öne sürülen dijital ekran reklamına hem Amerika’daki hem Türkiye’deki vatandaşlardan sert tepki gördü.

ABD'de faaliyet yürüten 'Advocates of Silenced Turkey' adlı oluşum tarafından verilen reklama Twitter üzerinden tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Çelik ise şunları kaydetti:

İHANET ŞEBEKESİ TÜRKİYE'Yİ DURDURAMAZ

* FETÖ terör örgütü Türkiye düşmanı, tüm ihanet projelerinin gönüllü kölesidir. FETÖ yöneticileri tıpkı PKK gibi insanlık düşmanı ve Türkiye düşmandır.

* Bunların Cumhurbaşkanımıza saldırıları milletimize düşman oldukları içindir. Bu ihanet şebekesi Türkiye’yi durduramaz, Cumhurbaşkanımızın kararlı yürüyüşünü durduramaz.

* FETÖ ihanet planlarının önünde en büyük engel olarak Cumhurbaşkanımızı gördüğü için dünyanın her yerinde Erdoğan düşmanlığı yapıyor. FETÖ terör örgütü, Türkiye düşmanı bir ihanet şebekesidir.

* FETÖ, Türkiye’ye düşmandır, bu nedenle Cumhurbaşkanımıza düşmandır. Bu ihanet şebekesi, New York'ta 'stop Erdoğan' başlıklı yalan dolu ilanlarla Sn. Cumhurbaşkanımızı hedef alarak ihanetlerine yeni bir sayfa ekledi” dedi. (İHA)



[old_news_related_template title="Kara Kuvvetleri ve Jandarma'da FETÖ operasyonu" desc="Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ’nün Kara Kuvvetleri Komutanlığı yapılanmasına ilişkin soruşturmada 24 kişi hakkında gözaltı kararı verdi. Savcılık ayrıca Jandarma Genel Komutanlığındaki mahrem hizmetler yapılanmasına yönelik de soruşturma balattı. Örgütün mahrem sorumlusu olduğu tespit edilen 44 kişi hakkında gözaltı kararı verdi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/02/iecrop/kara-kuvvetleri_16_9_1614666113.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/kara-kuvvetlerinde-feto-sorusturmasi-6290058/"]

[old_news_related_template title="CHP'li başkan AKP’ye geçince baraj da belediyeye devredildi" desc="Gaziantep’in Araban ilçe belediyesi 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’li Hasan Doğru’nun kazanmasının ardından yönetimi ve işletmesi Araban Belediyesi’nde olan Ardıl Barajı, DSİ’ye verilmişti. Partisinden istifa eden Hasan Doğru’nun 1 Temmuz 2020’de AKP’ye geçmesinin ardından Ardıl Barajı’nın işletmesi tekrardan Araban Belediyesi’ne devredildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/04/iecrop/10maras-baraj_16_9_1614822261.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/akpye-gecince-baraj-belediyeye-devredildi-6293888/"]