Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Cenazesi 09.30'da hastaneden alınarak, Zincirlikuyu Gasilhanesi'ne götürüldü.

DHA'ya konuşan Kadir Topbaş'ın oğlu Hüseyin Topbaş, şunları söyledi: Corona ile başlayan bir süreç oldu. Coronadan sonra ikincil enfeksiyonlarla organ yetmezliğinden dolayı vefat etti. Dün itibariyle hayatını kaybetti. Üzgünüz tabi. Çok üzgünüz. Ama çok güzel bir hayat yaşadı. Bizlere çok şeyler öğretti. Eminim mekanı cennet olacak. Güzel duygularla defnini yapacağız inşallah bugün.

[old_news_related_template title="Kadir Topbaş hayatını kaybetti" desc="Corona virüsü yakalandıktan sonra 16 Kasım 2020’de hastanede tedavi altına alınan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş yaşamını yitirdi. Topbaş bugün öğlen namazı vakti Fatih Camii'nde düzenlenecek törenin ardından Fatih Camii haziresine defnedilecek. Topbaş'ın ölüm haberinin ardından Twitter hesabından bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Kadir Bey'i, İstanbul'a ve ülkemize kattıklarını unutmayacağız' dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/13/iecrop/kadir-topbas-depophotos_16468252_16_9_1613223339.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/son-dakika-kadir-topbas-hayatini-kaybetti-6258401/"]