Olay, dün saat 22.00 sıralarında Fevzi Çakmak Bulvarı üzerinde yaşandı. Ferdi Ü., cipiyle ilerlediği sırada hızlı bir şekilde araç kullanan ve makas attığı ileri sürülen otomobilin kimliği belirsiz sürücüsüne tepki gösterdi.



Bunun üzerine iki aracın sürücüleri arasında tartışma çıktı. Ferdi Ü.'nün aracını durdurmasını isteyen otomobil sürücüsü, yanındaki tabancayla cipe rastgele ateş açtı. Saldırı sırasında cipte bulunan Eda G., kurşunların kırdığı cam parçaları nedeniyle yüzünden yaralandı.



Silahlı saldırgan ise kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Eda G., ilk müdahale sonrası ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. (DHA)

[old_news_related_template title="Trafikte yol verme kavgasında doktora dayak" desc="Adana'da Dr. Sevcan Aslan, trafikte yol verme tartışmasında motosikletli kurye tarafından dövüldü. Kurye ve çalıştığı şirketten şikayetçi olan Dr. Aslan, 'Botla çuval tekmeler gibi boynuma ve yüzüme vurdu” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/12/iecrop/trafikte-yol-verme-kavgasinda-doktora-dayak_1771_dhaphoto1_16_9_1623497960.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/trafikte-yol-verme-kavgasinda-doktora-dayak-6482991/"]