Olay, geçen yıl 28 Nisan Salı günü merkez Mezitli ilçesi Yeni Mahalle 2'nci Çevri Yolu üzeri Kale kavşağında meydana geldi. Trafikte seyir halinde olan Feride K., kız kardeşi Hilal K. ve arkadaşı Dilara K., trafikte baba ile kızıyla tartıştı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada üç kadın sopayla saldırıya uğradı.

Olayın ardından polise giderek, baba ve kızından şikayetçi oldu. Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, baba ile kızını polis merkezine getirdi. Her 2 tarafın da ifadesi alınırken, doktordan raporlar alındı. Taraflar birbirinden şikayetçi olurken, ifadelerinde 'küfür' iddialarında bulundular. (DHA)


[old_news_related_template title="İstanbul'da trafikte tekmeli tokatlı kavga" desc="Fatih Sirkeci'de sarı ışıkta geçen otomobil sürücüsü ile kamyonet sürücüsü arasında tartışma çıktı. Sürücülerin sözlü kavgası bir süre sonra tekmeli tokatlı kavgaya döndü. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/13/iecrop/detay-kopya-11_16_9_1610528990.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/istanbulda-trafikte-tekmeli-tokatli-kavga-6209580/"]