Karaköy Bankalar Caddesi'nde bulunan bir mekanda dün gece 01.00 sıralarında meydana gelen olayın detayları ortaya çıktı.  Oyuncu Ayşegül Çınar'ın erkek arkadaşı Furkan Çalıkoğlu'nun birlikte yemek yedikleri eğlence mekanında çevredekilerle tartıştı.

Polis tutanağına göre daha sonra da mutfağa giden Çalıkoğlu eline iki bıçak alarak mekan sahibi ve çalışanlara saldırdı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis, Çalıkoğlu'nu bırakmaya ikna edemediği bıçağı, bir anlık dikkatinin dağılmasından faydalanarak elinden aldı.


POLİS MEMURUNUN SİLAHINI ALDI

Furkan Çalıkoğlu, tekrar mekan yetkilileri ve çalışanlarına saldırmak istediği sırada kendisini tutmak isteyen polis memurunun belindeki silahı alarak mekanda ateş ettiği öğrenildi. İkinci kez zor kullanılarak gözaltına alınan Çalıkoğlu kelepçelenerek mekandan çıkarılmak istendi.

SEDAT PEKER BİLE VİDEOSUNDA BENDEN BAHSETTİ 

Çalıkoğlu'nun mekandan çıkarıldığı sırada polislere engel olmak isteyen oyuncu Ayşegül Çınar ise, "Siz benim erkek arkadaşımı gözaltına alamazsınız. Ben sanatçıyım. Haritadan yer belirleyin. Gazetecileri çağıracağım buraya hepinizi rezil edeceğim. Ankara'daki rütbeli bağlantılarımı arayacağım. Sedat Peker bile videosunda benden bahsetti. Onlar her yerde. Sizi tek tek vurdurtacağım" dediği öğrenildi.



OYUNCU ÇINAR POLİSE KAFA ATTI

Gözaltına alınan Ayşegül Çınar ve Furkan Çalıkoğlu, doktor raporu alınmak üzere hastaneye götürüldüğü sırada iddiaya göre Ayşegül Çınar polis aracı içerisinde polis memuruna kafa attığı öğrenildi. Bıçak ve aldıkları darbeyle hafif şekilde yaralanan 5'i polis 9 kişi ise ayakta tedavileri yapıldı.

"SİZ DELİ MİSİNİZ BEYFENDİ"

Polis merkezindeki işlemleri devam eden ünlü oyuncu Ayşegül Çınar, parmak izinin alınması için dışarı çıkartıldı. Bu sırada basın mensuplarına konuşan Ayşegül Çınar, "Mekanda oturuyorduk tanımadığımız biri geldi Furkan'ın kafasında şişe kırdı. Sonra polisler geldi. Olay büyüdü" dedi. Ayşegül Çınar, uyuşturucu iddialarına ise "Siz deli misiniz beyefendi" diyerek tepki gösterdi.


ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Aralarında polislerin de bulunduğu 9 kişi, Çalıkoğlu ve Çınar'dan şikayetçi oldu. Geceyi Karaköy Polis Merkezi'nde geçiren Furkan Çalıkoğlu ve Ayşegül Çınar bugün savcılığa sevk edildi.

UYUŞTURUCU İDDİASI

Furkan Çalıkoğlu ve Ayşegül Çınar'ın ismi geçtiğimiz Mart ayında uyuşturucu olayına karışmıştı. Beylikdüzü'nde arkadaşlarıyla eğlendikten sonra Etiler'deki evine giden oyuncu Ayşegül Çınar'ın otomobilinde Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince arama yapılmıştı. Aramalarda bir miktar uyuşturucu bulunurken Çınar ve yanındaki arkadaşı gözaltına alınmıştı.

Ünlü oyuncunun uyuşturucuyu o dönem ayrıldığı erkek arkadaşı Furkan Çalıkoğlu'nun aracına koymuş olabileceğini söylediği öne sürüldü. Ayşegül Çınar'ın ifadesi üzerine Furkan Çalıkoğlu da gözaltına alınmış, adliyeye gönderilen 3 isim de adli kontrolle serbest kalmıştı. (DHA-İHA)


[old_news_related_template title="Ayşegül Çınar gözaltına alındı" desc="Dizi oyuncusu Ayşegül Çınar ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu'nun bulundu restoranda kavga çıktı. Çalıkoğlu elindeki bıçakla çevredekilere saldırdı. Kavgayı ayırmaya çalışan 5 otel çalışanı ve 7 polis yaralandı. Özel Harekat Polisi devreye girdi. Ünlü oyuncuya kelepçe takıldı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/30/iecrop/aysegulcinar.uyusturucu_16_9_1615295504_16_9_1625026249.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/aysegul-cinar-gozaltina-alindi-6513170/"]

[old_news_related_template title="Aracında uyuşturucu bulunan Ayşegül Çınar'dan açıklama" desc="Uyuşturucudan gözaltına alınan ve 'uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma' suçundan adli kontrol şartıyla serbest bırakılan oyuncu Ayşegül Çınar, avukatı Serdar Öktem aracılığıyla yazılı açıklamada bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/09/iecrop/aysegulcinar.uyusturucu_16_9_1615295504.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/aracinda-uyusturucu-bulunan-aysegul-cinardan-aciklama/"]