Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Atakum ilçesinden 17 Aralık'ta evinden ayrılan ve ailesinin 24 Aralık'ta polise kayıp başvurusu yaptığı Arzu Aygün'den bir daha haber alınamadı.

Olayla ilgili kayıp kadının akrabası olduğu ileri sürülen Muhterem C. gözaltına alındı. Muhterem C. suçunu itiraf etti ve cesedin bulunduğu yeri gösterdi.

Arzu Aygün'ün cesedi Samsun'un Terme ilçesinin Gökçeağaç mevkisinde sahil yolundaki ormanlık alanda çuval içinde çürümüş halde bulundu.

Kadının cesedi otopsi için Samsun Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Kayıp olan Arzu Aygün bir süredir bir televizyon programında da aranıyordu.

ARZU İLE SEVGİLİSİNİN KAVGASININ TANIĞI KONUŞTU

Samsun'da kayıp olarak aranırken 42 gün sonra arazide tabancayla vurulmuş cesedi bulunan Arzu Aygün ile katil zanlısı Muharrem Coşkunun olay günü kavgalarına tanık olan Sündüz Bayrak Kul o anları anlattı. Kul, Biz kızımla birlikte kavga ederlerken gördük, sonra arabanın içinde gördük. Sürekli buraya geliyorlardı, biz sivil polis zannediyorduk, meğerse katilmiş. Kavga ederken şüphelendik, kızım jandarmaya haber verdi. Adamın sesini duyduk, bağırıyordu. Artık kadın cinayetleri son bulsun, yeter. Her gün kadınlar ölüyor dedi.

MAHALLELİ KONUŞTU

Arzu Aygünün cansız bedeninin bulunduğu Terme ilçesi Kozluk Mahallesi'nde oturan vatandaşlardan Yusuf Arslan ise, İlk defa böyle bir olayla karşılaştık. Her gün bu sahilde spor yapıyorum. Böyle bir şeyin olacağını tahmin bile etmezdik. Yol kenarına atılmış, nasıl bulanamadı anlayamadım. 42 gün geçmiş, kokması lazım ama koku da yoktu. Şahsı tanıyorum, araba alım satımı yapıyordu. Yapı olarak biraz ters mizaçlı biriydi. Aralarında ne yaşandı bilemiyoruz, kıskançlık yüzünden öldürdüğünü düşünmüyorum diye konuştu.

HERHANGİ BİR KOKU HİSSETMEDİK

Olaydan dolayı çok üzgün olduklarını anlatan Birol Küçük, İnsanlığa sığmayacak hareketler, gerçekten çok üzüldük, diyecek bir şey bulamıyoruz. Cesedin atıldığı nokta çok sık kullanılan bir yer değil, buradan geçerken herhangi bir koku hissetmedik. Zaten burası yazlık bir nokta, kış olduğu için çok kimse yok. Arzu Aygünün cesedi, ağacın dibine bırakılmış. Yoldan geçerken çalılardan ve dikenlerden araziyi görmek mümkün değil. Çok üzgünüz, şahsı tanıyorum, galericinin yanında çalışıyordu" dedi.

Bölgede 16 sene bekçilik yaptığını söyleyen Ahmet Kandemir ise, "Cinayet nedeniyle çok üzgünüz, bu yolu kullanırken herhangi bir koku falan da hissetmedim şeklinde konuştu.

BİZ BURADA OLSAYDIK, CİNAYET OLMAZDI

Arzu Aygünün cesedinin bulunduğu noktada 200 metre ilerde yazlık evi olan Burak Hamzaoğlu, Akşamları buralar çok tenha oluyor. Çok kötü bir olay, çok üzüldük ve şaşırdık. Sürekli burada kalmıyoruz, yaz aylarında geliyor. Biz burada olsaydık, kalabalık olsaydı bu cinayet olmazdı. Bence şahıs da bunu fırsat bildi dedi.

Mahallede oturan Bahri Kul, Bir akşam kızım bu çifti kavga ederken görmüş ve jandarmaya haber verdi. Ama bölgeye gelen giden olmadı. Evimin önünde bir süre kavga etmişler, birbirlerini çekiştirmişler şeklinde konuştu.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ, 'PİŞMANIM' DEDİ

Samsun'da 42 gündür kayıp olan Arzu Aygün'ü (35) tabancayla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan sevgilisi Muharrem Coşkun, polisteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Coşkun, adliye girişinde gazetecilerin soruları üzerine ‘Pişmanım’ dedi.

[old_news_related_template title="İki çocuk annesi kadından 42 gündür haber alınamıyor" desc="Samsun'un Atakum ilçesinde 42 gündür kayıp olan eşinden boşanmış 2 çocuk annesi Arzu Aygün (35), aranıyor. Aygün'ü en son gören ve bir süre ilişki yaşadığı M.C. ifadesinde 'Telefonunu ve bir flash bellek verip yanımdan ayrıldı' bir daha görmedim dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/27/iecrop/arzu-aygun-samsun-foto-dha_16_9_1611746960.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/iki-cocuk-annesi-kadindan-42-gundur-haber-alinamiyor-6230937/"]

[old_news_related_template title="Baltayla saldırdı! 'Karımı öldürdüm polisi çağırın'" desc="İzmir’in Çiğli ilçesinde yaşayan yaşlı çift arasında televizyon izleme bahanesiyle çıkan tartışmada, 70 yaşındaki adam karısını baltayla ağır yaraladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/28/iecrop/yasli-adam-balta-yaralama-foto-iha_16_9_1611820471.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/baltayla-saldirdi-karimi-oldurdum-polisi-cagirin-6232291/"]

 

[old_news_related_template title="Kadıköy'de dehşet! Yanan araçtan 2 ceset çıktı" desc="Kadıköy'de itfaiyeye gelen araç yangını ihbarına giden ekipler araç içinde yanmış 2 kişinin cesedi ile karşılaştı. Yapılan incelemenin ardından araç içinde yanan iki kişinin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/12/23/iecrop/kadikoy-dha1_16824211_16_9_1608757531.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/kadikoyde-dehset-yanan-aractan-2-ceset-cikti-6180567/"]

[old_news_related_template title="Falçata vahşetini anlattı... Hanna, korku içerisinde yaşıyor" desc="İstanbul’da bir alışveriş merkezinde, boşanma aşamasında olduğu eşi Mesut Öztürkmen’in  falçata ile saldırması sonucu yüzünden yaralanan ve yüzünün bir kısmı felç olan Ukraynalı Hanna Butym, çok korktuğunu söyleyerek 'En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum' dedi.  " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/25/iecrop/detay-kopya-6_16_9_1611566423.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/falcata-vahsetini-anlatti-hanna-korku-icerisinde-yasiyor-6227483/"]