Bingöl Valiliği, sosyal medya hesabından iki yolun yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle araç trafiğine kapatıldığını duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

* Bingöl-Elazığ Devlet yolu, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle saat 21:00 itibariyle büyük araç (Kamyon ve Tır) trafiğine kapatılmıştır.

* Bingöl-Erzurum Devlet Yolu, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle saat 21:10 itibariyle araç trafiğine kapatılmıştır.

* Bingöl-Muş Devlet yolu, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle saat 21:35 itibariyle araç trafiğine kapatılmıştır.



[old_news_related_template title="Meteoroloji'den kuvvetli ve yoğun kar yağışı uyarısı: Çığ tehlikesine dikkat" desc="Meteoroloji Genel Müdürlüğü Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Zonguldak ve Bartın çevreleri ile Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde kuvvetli ve yer yer yoğun kar yağışı beklendiğini duyurarak, tipi, don ve çığ tehlikesine karşı uyarıda bulundu. İstanbul, Kocaeli ve Sakarya'nın kuzey kesimlerinin hafif kar yağışının devam edeceği, Ankara, Eskişehir ve Sivas'ta hava sıcaklığının -14 derecelere kadar gerileyeceği tahmin ediliyor." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/01/18/iecrop/kar-dha1-_16_9_1610991084.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/son-dakika-meteorolojiden-kuvvetli-ve-yogun-kar-yagisi-uyarisi-cig-tehlikesine-dikkat-6216967/"]