Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, partisinin 1'inci Olağan Kongresi ve il binası açılışı için geldiği Yalova'da esnafın sorunlarını dinledi.

"DÜŞTÜK BİR KERE NE YAPALIM"

Yalova'da kurmayları ile birlikte çarşı ziyareti yapan Ahmet Davutoğlu'na esnaf, ekonomik sıkıntılarını dile getirdi.

Yurt dışından emekli olduğunu söylen bir esnaf, "Burada benim bir sürü yakınım var. Aç, sefiller. Vallahi elim cebimden çıkmıyor. Ne yapalım artık düştük bir kere" diye sitem etti. Davutoğlu da "İnşallah düştüğümüz yerden kalkacağız" karşılığını verdi.

[old_news_related_template title="Esnafı saat ve ruhsat sınırı isyan ettirdi" desc="Kademeli normalleşme aşamasında yeni bir adıma geçilirken saat, kapasite, ruhsat sınırlamasına takılan yeme, içme, eğlence sektörü isyanda. 21.00'da kapanan esnaf, 'İş yapacağımız saatte kapanıyoruz' derken ruhsat sınırına takılarak açamayan işletmeler içinse üzgün. İşletmeci Hakan Yıldırım, 'Özellikle kafe ve barlarla ilgili gizli bir alerjileri varmış gibi duruyor' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/03/iecrop/esnaff_16_9_1622738403.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonomi/esnafi-saat-ve-ruhsat-siniri-isyan-ettirdi-6467193/"]