Denizli’nin Çivril ilçesinde jandarma fuhuş operasyonu gerçekleştirdi. Yaklaşık iki aylık bir takibin ardından gerçekleşen operasyonda üçü kadın 5 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 68 yaşındaki H.O ve 70 yaşındaki A.C’nin biri yabancı uyruklu üç kadını fuhşa zorladıkları ileri sürüldü.

Şüphelilerin üç kadını özellikle ileri yaştaki erkeklere pazarladığı aynı zamanda müşterileri için cinsel gücü artırıcı ilaç temin ettiği de ortaya çıktı. Fuhşa zorlanan kadınlardan S.Ş’nin 21, F.Y’nin 40 ve G.H.’nin 50 yaşında olduğu öğrenildi.

Savcılık sorgularının ardından üç kadın da serbest bırakıldı. Hakim karşısına çıkan şüphelilerden H.O. tutuklanırken A.C. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şüphelilerin evinde yapılan aramalarda ise bir ruhsatsız silahın yanı sıra çok sayıda cinsel gücü artırıcı ilaç, sprey ve krem ele geçirildi.

[old_news_related_template title="Kadınlar İstanbul’un ortasına dev afiş astı: Ölmek istemiyorum" desc="Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, İstanbul’un kalabalık güzergahlarından olan Zincirlikuyu’ya dev bir şikayet dilekçesi astı. Bir kadının ‘Ölmek istemiyorum’ şeklindeki yazılı açıklaması olan dev dilekçe ile ilgili platform tarafından yapılan açıklamada, “Kadınlar yaşamak için defalarca dilekçe vermek zorunda kalmasın diye İstanbul Sözleşmesi'ni uygulatacağız” denildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/01/iecrop/1-14_16_9_1617278755.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/kadinlar-istanbulun-ortasina-dev-afis-asti-olmek-istemiyorum-6347454/"]

[old_news_related_template title="Darp edilen kadını kurtarmak istedi... Tehdit edildi!" desc="Antalya'da şehir içi otobüs şoförü Barış Aytar, Yeşildere Mahallesi'nde yol üzerinde bir kadının darp edildiğini görünce, aracını durdurup hemen olaya müdahale etti. Araca bindirilmek için saçından sürüklenen kadını kurtaran Aytar, bıçak çıkaran saldırganlar tarafından tehdit edildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/01/iecrop/detay-kopya-4_16_9_1617268183.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/darp-edilen-kadini-kurtarmak-istedi-tehdit-edildi-6347041/"]