Resmi Gazete’de dün gece yarısı yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ikiye bölündü. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na atanan Derya Yanık, Zehra Zümrüt Selçuk’tan görevi teslim aldıktan sonra sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

“ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR EDERİM”

Yanık, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

* Bugün itibariyle, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevimize başladık. Bize bu görevi tevdi eden sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘a teşekkür ederim. Milletimize ve sayın Cumhurbaşkanımızın güvenine mahcup olmamayı rabbimden niyaz ediyorum. Görev yaptığı sürede, özverili ve samimi çalışmalarıyla sorumluluğunu bihakkın yerine getiren sevgili bakanımıza başarı ve mutluluk diliyorum.



[old_news_related_template title="Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ikiye bölündü! Vedat Bilgin ve Derya Yanık kabinenin iki yeni üyesi oldu" desc="Resmi Gazete’de bugün yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine göre Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ikiye bölündü. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın kurulması için yayımlanan kararnameden sonra yayımlanan Resmi Gazete'nin mükerrer sayısı ile bakanlar belli oldu. Karara göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na Derya Yanık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na Vedat Bilgin atandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/04/20/iecrop/aile-calisma-ve-sosyal-hizmetler-bakanligi-sozcu_16_9_1618963169.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/aile-calisma-ve-sosyal-hizmetler-bakanligi-ikiye-bolundu-6386461/"]