Olay, dün saat 00.30 sıralarında Sarıyer Merkez Mahallesi Şehit Mehmet Yılmaz Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, iki gün önce Kağıthane’de seyir halinde olan Özkan A., yol verme meselesi yüzünden tartıştığı kişiyi darp etti. Yaşanan olayın ardından Özkan A. Dün gece 34 VF 8870 plakalı aracıyla seyir halindeyken, darp ettiği şahsın akrabaları tarafından yolu kesilerek durduruldu.

SOPA, TEKME VE YUMRUKLARLA ÖLDÜRESİYE DÖVDÜLER

Özkan A.’nın yolunu keserek araçtan inen 7 kişi, sürücüyü araçtan indirerek sopa, tekme ve yumruklarla öldüresiye dövdü. Saldırganlar Özkan A.’yı sopalarla yere düşürdü, daha sonra de yerde uzun süre tekmeledi. Sinirlerine hakim olamayan saldırganların Özkan A.’nın aracına sopalarla vurması sonucu maddi hasar meydana geldi. Yaşanan olayın ardından saldırganlar geldikleri araçlara binerek olay yerinden kaçtı.

SERBEST BIRAKILDILAR

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıya müdahale ederken, polis ekipleri ise şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde kimlikleri belirlenen R.A., N.A., T.A., H.Y., Ü.Z., A.Y. ve İ.Y. kısa sürede yakalanarak polis merkezine götürüldü. Emniyette yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

ÖLDÜRESİYE DAYAK KAMERADA

Sarıyer’de yolu kesilen sürücünün öldüresiye dövüldüğü anlar kameraya yansıdı. Görüntülerde, saldırganların sürücüyü darp ettiği, yere düşünce sopalarla vurduğu ve araca da sopalarla vurarak zarar verdiği görülüyor. (İHA)

[old_news_related_template title="Arsa davasında şahitlik yapan aileye, plaj şemsiyesi sopasıyla dayak" desc="Antalya'da ziraat teknikeri Seda Güzel (31) ile annesi Gülbahar Görgülü (56) ve babası İrfan Görgülü (56), husumetli oldukları kişi tarafından plaj şemsiyesinin sopasıyla darbedildi. Gülbahar Görgülü'nün sağ omzuna 9 dikiş atıldı, Seda Güzel'in kırılan sağ kolu alçıya alındı, İrfan Görgülü'nün sağ gözü morardı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/28/iecrop/dayak-dha-22_16_9_1627482734.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/arsa-davasinda-sahitlik-yapan-aileye-plaj-semsiyesi-sopasiyla-dayak-6561685/"]