Olay, Perşembe ilçesine bağlı Kırlı Mahallesinde meydana geldi. COVID-19 aşısı olmak için sağlık ocağına giden Fahrettin Kılıç, yoğun kar yağışı nedeniyle yolda kaldı.

Minibüsünün tekerlerine zincir takan Kılıç, bir süre ilerledikten sonra ses geldiğini fark edince aracından tekrar indi. Kılıç, çıkan zinciri yerine oturtmaya çalışırken araç hareket etti.

Fahrettin Kılıç, minibüsün altında kaldı. İhbar üzerine bölgeye gelen 112 acil sağlık ekipleri, Kılıç'ın, hayatını kaybettiğini tespit etti.

Kılıç'ın cansız bedeni Ordu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. DHA

[old_news_related_template title="Esnaf kardan mezar yaptı, 'esnaf öldü' diye dua etti" desc=" Çorum’da çiçekçilik yapan Çağdaş Can, pandemi nedeniyle zor durumda olan esnafa dikkat çekmek için kardan adam yerine cadde ortasına kardan mezar yaptı. Baş tarafına da tabela asarak “Esnaf öldü” diye yazan esnaf, mezarın başında dua etti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/16/iecrop/easnaf-sozcu_16_9_1613485094.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/esnaf-kardan-mezar-yapti-esnaf-oldu-diye-dua-etti-6263537/"]