Bolvadin'de ilçesinde oturan Muharrem Sınık (51), Muzaffer Güçer ve Hasan Hüseyin K. ile Çobanlar ilçesinde yaşayan Hüseyin D., 16 Kasım günü içki içtikten sonra rahatsızlanınca hastaneye başvurdu. Alkol zehirlenmesinden komaya giren ve görme yetisini kaybeden Sınık, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, 14 ve 15 Kasım tarihlerinde evlerinde ölü bulunan Ercan Üstündağ ile Basri Çamlı'nın da sahte içkiden zehirlenmiş olabileceğini değerlendirerek soruşturmayı genişletti.

Afyonkarahisar ve Bolvadin'deki hastanelerde tedavileri tamamlanan Muzaffer Güçer, Hüseyin D. ve Hasan Hüseyin K., taburcu edildi. Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 3 kişinin ölümüne neden olan sahte içkiyi sattığı belirtilen Muzaffer Güçer'i gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Bolvadin Adliyesi'ne sevk edilen Güçer, çıkarıldığı mahkemece Olası kast ile adam öldürmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. DHA

[old_news_related_template title="3 kişinin ölümüne neden olan sahte içkiyi satan şüpheli adliyede" desc="Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde, 3 kişinin hayatını kaybetmesine yol açan sahte içkiyi sattığı belirtilen Muzaffer G., hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınıp, adliyeye sevk edildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/11/18/iecrop/gozalti-dha-1_16_9_1637245364.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/3-kisinin-olumune-neden-olan-sahte-ickiyi-satan-supheli-adliyede-6776619/"]