Sivas’ta Dursun Denli isimli şahıs Kurban Bayramı arifesinde, kendisiyle evlenmekten vazgeçen kadının ailesinin yaşadığı evi silahla basmıştı.

Zanlı 41 yaşındaki Gülbeyaz G. isimli kadının annesi Döndü Kandur’u, babası Turgut Kandur’u, kardeşi Serkan Kandur’u ve kardeşinin hamile eşi Beyza Kandur’u öldürdü.

Olay sonrası kaçan zanlı, polis ekiplerinin 3 saatlik çalışmasıyla merkeze bağlı Yakupoğlan köyünde yaralı olarak yakalandı.

"BUNUN TEK SEBEBİ..."

Zanlının yargılanmasına bugün Sivas 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmayla başlanıldı. Dursun Denli duruşmaya SEGBİS sistemi üzerinden katıldı. Duruşmada zanlının "Beni cezaevine diğer 4 kişiyi de mezara gönderdi. Bunun tek sebebi Gülbeyaz'dır" sözleri dikkat çekti. Duruşma tanıkların ve müştekilerin dinlenmesiyle sona erdi.

Zanlı Dursun Denli'nin tutukluluğuna devam edilirken duruşma Nisan ayına ertelendi. İHA

[old_news_related_template title="Siyanürle öldürdüğü anne ve babasına 'Son 10 dakikanız' demiş" desc="İzmir’de siyanürlü su içirdiği anne ve babasını öldürdüğü, karışımı zorla içirmeye çalıştığı kardeşinin de yaralanmasına neden olan Mahmut Can Kalkan’ın ne içtiklerini soran aile üyelerine, “Potasyum siyanür verdim, son 10 dakikanız” şeklinde yanıt verdiği ortaya çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/24/iecrop/siyanur-cinayet-foto-iha_16_9_1614158961.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/siyanur-icirdigi-anne-ve-babasina-son-10-dakikaniz-demis-6278839/"]

[old_news_related_template title="Karısını demir çubukla öldürdü, kan donduran anları emniyette anlattı" desc="İstanbul’da 26 yıllık karısı Hanife Yenisu’yu, oğlunun spor yaptığı dambıl demir çubuğu ile öldüren Erol Yenisu, yaşattığı dehşeti ön sorgusunda anlattı. Gözaltına alınan şüphelinin “Bana küçük düşürücü sözler söyledi, sabaha kadar uyumadım. Sabah, odada uyuyordu. Oğlumun spor yaptığı demir çubukla başına vurarak öldürdüm' dediği öğrenildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/22/iecrop/cinayet-dha-1_16_9_1614012388.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/karisini-demir-cubukla-oldurdu-kan-donduran-anlari-emniyette-anlatti-6275449/"]