Aracıyla Denizli’den Bozkurt ilçesine giden Mustafa K.'nin yolu şehir eşkıyaları tarafından kesildi. İddialara göre sabah 05:30 sıralarında Denizli – Ankara karayolunun ilçeye yakın bir noktasında şehir eşkıyaları yolu iki araç ile kısmen kapattı. Bu sırada oradan geçen Mustafa K.’nın aracını durdurmak istedi. Bir kişi araçtan inerek durmasını işaret etti. Mustafa K. ise aracını durdurmayarak yolun boş olan kısmından geçip hızla uzaklaşmaya çalıştı. Araçtan inen şüphelilerden biri kaçan Mustafa K’nın arkasından ateş etti. Arka camı  ve koltuk başını delen mermi Mustafa K’nın kulağını da delip kafasına isabet etti. Mermi çekirdeği kafatasında kalan Mustafa K. olay yerine çağırılan ambulansla PAÜ Hastanesi’ne kaldırıldı. Mustafa K.'nın acil ameliyata alındığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.



JASAT APARTLARINDA BASTI

Diğer yandan olay yerinden kaçan şüphelilerin kimliği Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Bozkurt İlçe Jandarma Komutanlığı’nın ortak çalışması ile belirlendi. 8 şüphelinin kaldığı 4 aparta baskın yapan JASAT ekipleri  olaya karışan herkesi gözaltına aldı. Şüphelilerin tamamının bir eğlence mekanı çalışanı oldukları belirlendi. Olayla ilgili olarak 25 yaşındaki Murat C. Tutuklanırken, Kamil B. (21), Yağmur D. (21), Barış G. (25), Gamze D. (22) Mehmet Şah E. (44) Kağan Süleyman E. (27) ve Mahir A. (39) adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

[old_news_related_template title="Düğün magandaları 11 yaşındaki çocuğu vurdu" desc="Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde düğün magandalarının açtığı ateş sonucu yaralanan 11 yaşındaki çocuk hastanede tedavi altına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/13/iecrop/maganda-foto-iha_16_9_1631519462.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/dugun-magandalari-11-yasindaki-cocugu-vurdu-6646292/"]