İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda başlatılan dinamik denetim modeli kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde kent genelinde geniş kapsamlı denetim gerçekleştirildi.

412 ekip ve 2 bin 223 polisin katılımıyla gerçekleştirilen denetimlerde, özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı kafe ve restoranlarda incelemelerde bulunuldu.

Bu kapsamda Çankaya ilçesinde Park Caddesi'ndeki kafelerde denetim gerçekleştiren ekipler, sosyal mesafe ile hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol etti.

Vatandaşların Hayat Eve Sığar (HES) kodlarını da sorgulayan ekipler, kurallara uymayan kişiler ile iş yeri sahiplerine idari para cezası uyguladı. DHA

[old_news_related_template title="Sağlık-Sen raporu: Sağlık çalışanlarının yüzde 30'una corona teşhisi konuldu" desc="Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Genel Başkanı Semih Durmuş, Türkiye'de sağlık çalışanlarının yüzde 30'una corona virüsü teşhisi konulduğunu söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/03/10/iecrop/corona-shutter_16_9_1615379904.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/saglik/saglik-sen-raporu-saglik-calisanlarinin-yuzde-30una-corona-teshisi-konuldu-6306376/"]