Kaza, saat 18.30 sıralarında, Alanya'nın Gümüşkavak yolunda meydana geldi. Alanya yönüne giden H.G.nin kullandığı 07 HVL 92 plakalı araç, yol kenarındaki mıcır alanda kontrolden çıkıp yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Kazada, araçta bulunan 2'si Ukraynalı, 5 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye çok sayıda jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yapılan çalışma sonucu kamyonetten çıkarılan H.G., M.T., F.Ö. ile Ukraynalı turistler L.L. ve E.H., ambulanslarla ilçedeki hastanelere götürüldü.

Hastanelerde tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. DHA

[old_news_related_template title="İstanbul'da feci kaza: İki araç arasında kaldı" desc="Ümraniye'de motosiklet ile hafif ticari araç çarpıştı. Yolda yürüyen bir yaya ise kaza yapan araçla park halindeki otomobilin arasında kaldı. Olayda motosiklet sürücüsü ile yaya yaralandı. Dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/26/iecrop/detay-kopya-9_16_9_1614328273.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/istanbulda-feci-kaza-iki-arac-arasinda-kaldi-6282946/"]