Bağyurdu Jandarma Karakol Komutanlığına müracaat eden Y.T., kendisini M.Ç. olarak tanıtan kişi ile Gökçeyurt Mahallesi'nde bulunan bir arazi alımı için anlaştıklarını, resmi devir işlemleri için notere gitmek üzereyken iki şahıs tarafından bıçak zoruyla parasının gasp edildiğini söyledi.

BİRİ YAKALANDI DİĞERİ ARANIYOR

Müracaatın ardından çalışma başlatan Kemalpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan detaylı araştırma ve inceleme sonucunda, olayı gerçekleştiren şüphelilerin N.U. ve A.Y. olduğu belirlendi. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar kapsamında şüphelilerden N.U. gözaltına alınırken A.Y.'nin ise Manisa'nın Turgutlu ilçesinde ikamet ettiği tespit edilerek yakalanması çalışmalarına başlandı.

EVDE YAPILAN ARAMADA SAHTE ALTIN VE PARA BULUNDU

Öte yandan ekipler tarafından N.U. isimli şüphelinin evinde yapılan aramada 19 bin 500 lira, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 23 adet tabanca mermisi, 45 adet altın görünümlü materyal, 11 adet sahte altın bilezik, 5 adet 22 ayar altın bilezik ele geçirildi. Şüphelinin adli işlemlerinin sürdüğü öğrenildi. (İHA)


[old_news_related_template title="İstanbul'da takside gasp dehşeti" desc="İstanbul'da müşteri kılığındaki yabancı uyruklu bir şüpheliyi aracına alan taksici adeta dehşeti yaşadı. Boğazına bıçak dayanan taksici bir an fırsat bularak, para ve telefonunu isteyen gaspçının elinden kurtuldu. Bununla da yetinmeyen taksici şüpheliyi yakalamaya çalıştı. Fırsatını bularak kaçan şüpheli polisin elinden kurtulamadı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/19/iecrop/gasp-dha-1_16_9_1629385786.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/istanbulda-takside-gasp-dehseti-6602482/"]

[old_news_related_template title="Altın zannederek imitasyon bilezikleri gasp etti" desc="Antalya'da kuyumcu dükkanına giren ve altın zannederek imitasyon bilezikleri gasp eden kapüşonlu 2 kişi ile gözcülük yapan 2 kişi, polisin 3 gün süren çalışması sonucu yakalandı. Kuyumcu Sadık Ekin, 'Soygunculardan birinin tezgahın arkasına geçip, imitasyon bileziklerini aldığını görünce ses çıkarmadım' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/10/iecrop/imitasyon-bilezik-soygun-kuyumcu_16_9_1628585081.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/altin-zannederek-imitasyon-bilezikleri-gasp-etti-6585234/"]