Sultanhisar'ın kırsal Atça Mahallesi'nde yaşayan evli ve 3 çocuk babası Mehmet A., saat 07.30 sıralarında, aynı zamanda amcasının oğlu olan kayınbiraderi evli ve 1 çocuk babası Şanver A. ile ortak küçükbaş hayvan besledikleri kırsal Yağdere Mahallesi'ndeki araziye gitti.

Şanver A., babasından kendisine ve kız kardeşine miras kalan ortak arazide Mehmet A.'yı istemeyince tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Mehmet A., yanındaki pompalı tüfek ile Şanver A.'yı göğsünden vurdu.

Bir süre sonra bölgeye gelen Hasan A., babasını kanlar içinde yerde buldu. Hasan A.'nın ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri Şanver A.'nın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olayın ardından Yağdere Mahallesi'ndeki ormanlık alana kaçtığı belirlenen Mehmet A.'nın yakalanması için Aydın İl Jandarma Komutanlığı'ndan destek istendi. Ormanlık alanda iz takip köpeği ve dronla çalışma başlatıldı.

Bu arada, Mehmet A. hakkında eşi tarafından geçen hafta uzaklaştırma kararı çıkartıldığı belirlendi. DHA

[old_news_related_template title="Bombalı araçla saldırının engellenmesinde detaylar ortaya çıktı" desc="Diyarbakır'da, dün akşam bombalı araçla saldırı girişiminin, polis ekiplerinin yaptığı uygulamayla önlendiği ortaya çıktı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/28/iecrop/diyarbakir-dha-2_16_9_1622213173.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/bombali-aracla-saldirinin-engellenmesinde-detaylar-ortaya-cikti-6456151/"]